Kommentarer från tidigare kursdeltagare

Jag har bara superlativer att säga om Era kurser! Kurserna har varit pricken över i för mig och gjort att jag stortrivs med mitt jobb och tycker att jag får väldigt bra resultat och nöjda patienter. Jag gör PA, MWM, mobiliserar nerver och TH12 manipulationer för glatta livet! De tre kurserna hos Er har gjort mig trygg i min behandling och jag känner inget sug efter andra kurser. Ni är bäst! Stor kram!

- Anna-Karin Nihlén, Leg. Sjukgymnast, Mölndal

Mycket bra med okomplicerade förklaringsmodeller som tar fram enkelheten. Allt material är praktiskt användbart och pedagogiskt utformat. De praktiska momenten är pedagogiskt upplagda med rikligt med tid. Pärmen och CDn är mycket bra, där allt finns och tas steg för steg. Skön stämning på på kursen!

- Renee Myhrán, Leg. Naprapat, Halmstad

 

Jag tog sjukgymnastexamen 2001 och började arbeta på Tjörns vårdcentral 2002. 2005 gick jag grundkursen i FMT som helt förändrade mitt sätt att arbeta. Eftersom vi möter en skiftande patientgrupp och har ett stort flöde var kunskapen i FMT ett bra redskap. Patienterna kunde fortare återgå till arbete och avslutas och mitt arbete blev mycket roligare. David har lyckats integrera olika manuella tekniker med nervmobilisering och akupunkt terapi på ett enkelt och hanterbart sätt som möjliggör snabb tillämpning i arbetet med patienter. Fördelen med att fördela kursen på 2 tillfällen är uppenbar, det kommer många frågor under mellanperioden när man arbetar med patienter! Vi valde att utbilda alla sjukgymnaster på VC i grundkursen i FMT och jag kan varmt rekommendera denna kurs!

- Karin Samsson, Leg. Sjukgymnast, Master of manipulative therapy, Tjörns VC

 

Trots OMT examen steg 3 känns det som om jag äntligen lyckats “knyta ihop säcken” efter FMT utbildningen. Ett nytt sätt att angripa problemen på. Mycket pedagogiskt upplagd undervisning med CD material, som även är bra att använda som undervisning och hemövningar åt patienterna. Har haft otroligt stor nytta av denna utbildning i mitt “tänkande” för att diagnostisera. Ännu ett plus är att oavsett kunskapsnivå på deltagarna, har alla ett stort utbyte av undervisningen. Rekommenderar utbildningen till “alla som vill lyssna”.

- Gunilla Björkqvist, Leg. Sjukgymnast, OMT 3 examen, Helsingborg

Kurserna hos David är praktiskt inriktade med enkla och välfungerande metoder man genast kan omsätta i praktik, efter en kurs hos David känner jag mig inspirerad att prova mina nya färdigheter, och till min och patienternas stora glädje visar sig de positiva resultaten omgående.

- Hillevi Borga, Leg. Sjukgymnast, Specialistkompetens inom OMT, Stockholm

 

Det som jag framförallt uppskattar med kurserna är den direkta praktiska användningen man har av teknikerna. Jag kan använda teknikerna på de allra flesta patienter och teknikerna kräver ingen övrig förberedelse. Enkelt och effektivt!” - Anna Wihlborg, Leg. Sjukgymnast, Malmö

 

Anmäl dig till våra kurser