DROPP INTENSIVKURS PORTUGAL

KOMBINERAT MED SPRINGTIME TRÄNINGSRESA

28 APR- 5 MAJ 2018

 

Förena nytta med nöje!
Följ med på en träningsresa för kropp och själ samt gå en fortutbildning i Dropp teknik. En resa för dig som är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut, naprapat, kiropraktor och/ läkare.

Njut av den magiska stranden, upplev den härliga gemenskapen, blir inspirerad och peppad av våra fantastiska instruktörer. Prova på något nytt eller gör det du gillar bäst, vi gör träning lustfylld för alla nivåer!

 

Dropp Intensivkurs*
Intensiv manipulationskurs där Du får med Dig ett komplett behandlingskoncept baserat på neurofysiologi, biomekanik och över 40 år klinisk erfarenhet! Du får lära dig att manipulera med dropp-teknik.

Säkerhetstänkandet genomsyrar kursen med trygga behandlingspositioner och enkla tekniker för diagnostik och behandling. Kursen vänder sig både till novisen inom justeringsteknik, såväl som till terapeuten med  erfarenhet av justeringar.

Med mycket fokus på det praktiska lär Du Dig effektiva undersöknings- och justeringstekniker som lyfter behandlingen av Dina patienter.

Manipulationsbehandling gör att mer hinns med vid varje besök och leder ofta till kortare behandlingsserier. Kursen ger Dig en strukturerad modell för effektiv behandling och innehåller tekniker för hela columna.

Kursen hålls i vanliga fall under två dagar men fördelas nu över 4 halvdagar i Portugal.

Pris
Resan: 12995 kr med del i dubbelrum (enkelrumstillägg 1995 kr)
Droppteknikkurs: 3750 kr (ink moms)

Kursledare

David Felhendler, privatpraktiserande sjukgymnast sedan 24 år, driver LöparAkuten i Stockholm.

Patrick Larsson, privatpraktiserande naprapat sedan 25 år, driver RyggAkuten i Göteborg och Borås.

Mer information om resan finns här Info 1 och här  Info 2

Boka din plats här: Bokning

Beach